Agenda Festivalului, 5 septembrie

În ediţia din 5 septembrie, echipa Agendei Festivalului a aflat, de la Valentina Băinţan şi Claudia Robu, ce se ascunde în spatele unei transmisiuni în direct de succes, şi care sunt detaliile care fac ca experienţa celor care privesc de acasă Festivalul Internaţional George, în direct sau înregistrat, să fie una… magică.

Şi dumneavoastră puteţi deveni… dirijorul unei orchestre din sticlă! Orice este posibil în Bucureştiul Creativ – este ceea ce am aflat de la plasticiana Iulia Năstase, creatoarea orchestrei din sticlă instalate în faţa Ateneului Român.

În perioada 28 august-29 septembrie, îi cunoaştem pe artiştii participanţi la ediţia a XXIII-a a Festivalului şi urmărim fragmente din cele mai frumoase concerte, dar şi imagini de la evenimentele conexe.

Televiziunea Română respectă noile norme impuse de Uniunea Europeană cu privire la protejarea datelor. Postarea unui comentariu la articolele de pe site-urile TVR presupune declararea numelui si email-ului dumneavoastră. Aceste date au ca scop strict identificarea sursei comentariului. Ele nu vor fi procesate sau transmise unor terţi în alt scop decât cel declarat. În curând va fi publicata „Politica de Confidenţialitate” care descrie modul în care colectăm, folosim şi partajăm informaţiile dumneavoastră pentru a vă oferi serviciile online TVR şi modul în care colaborăm cu platforme sociale.

Comentarii

Scrie ceva frumos

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.