Agenda Festivalului, 7 septembrie

Cum se construieşte o carieră de succes? Cât de important este studiul unui instrument pentru un tânăr muzician aflat la început de drum? Sunt unele dintre tainele pe care le-a dezvăluit violonistul Vadim Repin, într-un interviu acordat Claudiei Spătărescu.
Simpozionul Internaţional de Muzicologie George Enescu a adus la Bucureşti muzicologi români şi străini, pentru a studia sursele de inspiraţie ale operei enesciene, dar şi pentru a discuta descoperirea unor partituri inedite.
În perioada 28 august-29 septembrie, îi cunoaştem pe artiştii participanţi la ediţia a XXIII-a a Festivalului şi urmărim fragmente din cele mai frumoase concerte, dar şi imagini de la evenimentele conexe.

Televiziunea Română respectă noile norme impuse de Uniunea Europeană cu privire la protejarea datelor. Postarea unui comentariu la articolele de pe site-urile TVR presupune declararea numelui si email-ului dumneavoastră. Aceste date au ca scop strict identificarea sursei comentariului. Ele nu vor fi procesate sau transmise unor terţi în alt scop decât cel declarat. În curând va fi publicata „Politica de Confidenţialitate” care descrie modul în care colectăm, folosim şi partajăm informaţiile dumneavoastră pentru a vă oferi serviciile online TVR şi modul în care colaborăm cu platforme sociale.

Comentarii

Scrie ceva frumos

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.