loader
Foto

România în bucate: Plăcintă cu brânză şi bograci ca la Tormac | VIDEO

În Pusta Banatului s-au stabilit foarte multe comunități de diferite etnii: maghiari, germani, sârbi, bulgari. De aceea, Banatul este recunoscut ca „mica Elveție a României”. La Tormac, în urmă cu aproximativ 200 de ani, s-a stabilit o comunitate maghiară, care are o gastronomie fabuloasă.

 

România în bucate

În ediția emisiunii „România în bucate”, realizată de colegii de la TVR Timișoara, difuzată luni, 22 iulie, la TVR2, Dan Liuț ne-a prezentat câteva rețete specifice bucătăriei ungurești de la Tormac.

 
Biletele pentru Festivalul „Enescu”, puse în vânzare din 15 februarie

Melomanii vor putea cumpăra bilete pentru Festivalul Internațional „George Enescu” începând cu 15 februarie, de la ora 12.00. Prețurile variază ...

Orchestra Ukrainian Freedom, concert special la Festivalul „Enescu”

Orchestra Ukrainian Freedom, condusă de dirijoarea canadiană Keri-Lynn Wilson, care a pus bazele ansamblului imediat după invazia Rusiei, va ...

„Oedipe”, sub bagheta lui Tiberiu Soare, și spectacole de muzică clasică și arte vizuale, între atracțiile Festivalului „Enescu” 2025

Peste 4.000 de artiști vor fi prezenți la București, între 24 august și 21 septembrie, cu ocazia celei de-a XXVII-a ediții a Festivalului ...